Cunoscut pentru abilitatea sa unică de a simplifica adevărul profund așa încât să poată fi aplicat în viața de zi cu zi, Adrian Rogers a fost unul dintre cei mai eficienți predicatori, unul dintre cei mai respectați învățători ai Bibliei și lideri creștini ai vremurilor noastre.

Pentru mai bine de cincizeci de ani, prin zelul său evanghelistic și dedicarea fără compromis față de Cuvântul lui Dumnezeu, El a prezentat, în mod consistent, Vestea Bună a lui Isus Hristos cu fermă convingere, compasiune și integritate.

Adrian Rogers a fost un familist devotat- soț al iubitei din copilărie, Joyce, tată a patru copii, bunic a nouă nepoți și străbunic a șase strănepoți.

Dintre toate realizările, Dr. Rogers a spus adesea că cea mai mare bucurie era centrată în relația cu Isus Hristos, soția și familia și biserica pe care o păstorea. Deținător al multor onoruri și premii, trofeul pe care îl prețuia cel mai mult era cel dăruit de copiii săi de o Zi a Tatălui în care era numit Cel mai grozav Tată din lume.

Sub conducerea sa pastorală, Biserica Baptistă Bellevue din Memphis, Tennessee, a crescut de la 9 000 de membri în 1972 la mai mult de 29 000 la pensionarea sa în 2005.

Adrian Rogers a fost un lider în denominația sa, slujind trei mandate ca președinte al Convenției Baptiste de Sud.

Binecuvântările lui Dumnezeu asupra lucrării lui Adrian Rogers au devenit și mai evidente odată cu înființarea organizației Love Worth Finding (Dragostea de Mare Preț) în 1987 în cadrul căreia el este fondatorul și învățătorul biblic.

Soarele nu apune niciodată în cadrul acestei lucrări internaționale media care este disponibilă peste tot în lume la radio, televiziune și online. În 2003, Dr. Rogers a fost onorat prin includerea în prestigioasa Galerie a Celebrităților de către National Religious Broadcasters.

Adrian Rogers a fost active în conducerea națională și s-a consultat în mod personal cu președinți ai Statelor Unite.

Dincolo de influența sa națională, el a predicat adevărul lui Dumnezeu peste ocean în Taiwan, Coreea de Sud, Israel, Rusia, România și în America Centrală și de Sud.

Deși Domnul l-a chemat acasă în 2005, adevărul etern, simplu rostit prezentat în mesajele lui încă ajunge în mai mult de 150 de țări din întreaga lume, iar vieți sunt transformate zilnic.