Adevăr profund. Simplu prezentat.

DRAGOSTEA DE MARE PREȚ

Pastorul, învătățorul și autorul dr. Adrian Rogers  a făcut cunoscută dragostea lui Isus Hristos oamenilor din lumea întreagă și a influențat nenumărate vieți prezentând adevărul biblic profund cu o așa simplitate încât ”un copil de 5 ani îl poate înțelege și totuși continuând să vorbească inimii unui adult de 50 de ani”.  Dragostea de Mare Preț (Love Worth Finding) a luat ființă în 1987 ca lucrarea de misiune prin radio și televiziune a lui Adrian Rogers și rămâne sursa exclusivă de transmitere a tuturor învățăturilor lui astăzi.

Conectându-i pe alții cu înțelepciunea lui biblică, simplu rostită și neschimbătoare prin resurse precum cărți, materiale video și înregistrări audio, conținut digital și alte mijloace media, căutăm nu doar să le oferim speranța lui Isus celor care nu sunt creștini, ci și să-i încurajăm și să-i consolidăm în credință pe creștinii practicanți.

Abilitatea unică a lui Adrian Rogers de a aplica adevărul biblic la viața de zi cu zi este încă de neegalat de alți învățători moderni. Iar Dragostea de Mare Preț (Love Worth Finding) este dedicată glorificării lui Dumnezeu onorând acea moștenire și largindu-i impactul.