OUR HISTORY

ISTORIC

În calitate de pastor și învățător al Bibliei, Adrian Rogers era deja un veteran al transmisiunilor de radio și televiziune atunci când Love Worth Finding a luat ființă în 1987. Dr.Rogers a declarat: ”Oamenii solicitau casete ale mesajelor și curând cererile au început să crească până în punctul în care am știut că Dumnezeu ne conducea spre o slujire de mai mare anvergură”. Ca o extensie a lucrării sale de la amvon, Love Worth Finding a asigurat acel rol și continuă și astăzi să aducă oameni la Hristos și să îi maturizeze în credință. Această lucrare este în concordanță cu dedicarea și chemarea lui Adrian Rogers de a propovădui Evanghelia întregii lumi.

Transmisiunile televizate de 1 oră au început la 17 stații, iar transmisiunile radio zilnice de 30 de minute au debutat la 19 stații radio. Astăzi, LWF poate fi accesată la mai mult de 2500 de stații radio și translatori. Transmisiunile televizate sunt disponibile în peste 90% din case în SUA, și se extinde în întreaga lume în 194 de țări. Raza de acțiune digitală a LWF acoperă milioane de oameni din întreaga lume în fiecare lună prin intermediul website-ului (lwf.org), a aplicației MyLWF, a podcasturilor, email-urilor și a rețelelor sociale. În plus, față de programele multi-media, LWF oferă cărți, studii biblice, video, CD-uri și alte resurse care încurajează și consolidează umblarea zilnică cu Isus Hristos.

Începând cu anul 1996, LWF are un departament în limba spaniolă "EL AMOR QUE VALE" difuzat la radio și care are o prezență digitală semnificativă pe internet. De asemenea, în anul 2019 s-a început traducerea resurselor în limba chineză “值得的爱”是爱主音·罗杰斯牧师 și portugheză O Amor Verdadeiro. Tot în anul 2020 s-a început traducerea resurselor în limba română Dragostea De Mare Preț. Aceste traduceri le puteți găsi în aplicația MyLWF, de asemenea.

LWF este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că a fost selectată de National Religious Broadcasters pentru a primi distincția Programul Radio al anului și Programul de televizune al anului. Amploarea acestei lucrări pentru Domnul nostru nu poate fi măsurată, dar suntem recunoscători să vedem o parte a impactului prin intermediul miilor de scrisori și emailuri primite în fiecare lună de la oameni ale căror vieți au fost atinse. Mulți astăzi încă înalță laude la adresa lui Dumnezeu pentru că a restaurat vieți distruse, a salvat căsnicii, și a ajutat oamenii să găsească bucuria unei relații personale cu Fiul Său Isus Hristos.

Dr. Rogers a spus: ”Cred că Dumnezeu vrea să proclamăm mesajul salvării în puterea Duhului Sfânt prin orice mijloc posibil… Aceasta este angajamentul nostru la Love Worth Finding”. S-a schimbat acel scop de la plecarea acasă a Dr. Rogers? Nu, Dumnezeu vrea să continuăm să proclamăm mesajul mântuirii. Mesagerul poate a plecat, dar mesajul trebuie să continue. Milioane încă nu au auzit de prețiosul Nume al lui Isus sau nu I-au cunoscut harul răscumpărător.

Fără Dumnezeu care lucrează prin rugăciuni și suportul multora care împărtășesc dedicarea noastră de a răspândi Evanghelia, pur și simplu nu am putea realiza aceste binecuvântări. Suntem mulțumitori pentru fiecare și pentru toți cei ale căror vieți sunt schimbate pentru eternitate.