STATEMENT OF FINANCIAL ACCOUNTABILITY

Declarația de transparență financiară

Din prima zi, Love Worth Finding s-a dedicat să opereze în completă integritate financiară. Aceasta este o parte principală a mărturiei noastre înaintea lumii și o tratăm cu seriozitate. Avem un organism financiar extern care în mod continuu verifică și controlează procesele și cărțile noastre. Dispunem de un comitet director care ne oferă supraveghere financiară asupra întregii lucrări.

Noi credem că nu există nicio diferență între integritatea morală și cea financiară. Prin urmare, integritatea noastră financiară este strâns legată de integritatea noastră morală ca organizație. Integritatea era un semn distinctiv al vieții lui Adrian Rogers. Este parte din istoria noastră și este standardul nostru.

Suntem recunoscători pentru partenerii noștri iubiți care sacrifică pentru a face darul lor posibil. Obligația noastră, prin urmare, este să folosim finanțele cu mare discernământ pentru a ne continua lucrarea.

Parte din acea obligație este transparența și darea de socoteală în practicile noastre financiare. În concordanță cu standardele stabilite de Consiliul Evanghelic pentru Responsabilitate Financiară (ECFA) și Fisc (Serviciul Fiscal Intern -IRS), declarația noastră anuală financiară este accesibilă publicului.

Ne angajăm la responsabilitate financiară prin apartenența financiară la ECFA, a cărei sigiliu asigură donatorii că darul lor va fi întotdeauna folosit conform cu lucrarea noastră. Love Worth Finding este un membru al ECFA din anul 1993.

Cheltuielile Love Worth Finding pot fi categorisite după cum cum urmează , conform celui mai recente Formular 990:

77% servicii lucrare

11% suport lucrare

12% administrare

Ultimele două formulare IRS 990 ”Return of Organizations Exempt from Income Tax” (Declarația organizațiilor scutite de impozitul pe venit) este o declarație financiară utilizată pentru a reglementa organizațiile nonprofit și pentru a se asigura că acestea nu abuzează de statutul lor de scutire de impozit.

Și ultimele două situații financiare consolidate în josul paginii noastre: https://www.lwf.org/financial-...